Meest recente aflevering

NV Nederland

Loading…

The Burnett Way

Burnett is gespecialiseerd in de zakelijke inzet van communicatie en media om de perceptie en naamsbekendheid van producten en bedrijven te optimaliseren. Ons team van vaste medewerkers bestaat uit ervaren videoproducenten en accountmanagers met bedrijfskundige achtergrond. Deze combinatie zorgt ervoor dat we uw bedrijf en uw commerciële boodschap snel begrijpen, kritisch mee kunnen denken over de inhoud en deze tegelijkertijd op kwalitatieve wijze kunnen omzetten in een meetbaar resultaat.

Burnett

hoe het begon

Burnett Media werd eind 2003 opgericht met als doel kwalitatieve informatie over economische regio’s in Nederland aan te bieden aan buitenlandse handelspartners.
Een klein half jaar na de start verscheen de eerste (Duitstalige) gids. De regio Rotterdam en de belangrijkste bedrijven en organisaties komen hierin uitgebreid aan bod.
 
Inmiddels verscheen een hele serie gidsen voor de Duitse markt, onder andere over de regio's Rotterdam, Eindhoven, Arnhem, Maastricht en Groningen. Binnenkort komt het eerste rapport over regio Utrecht uit.


De kwaliteit van ons product leidde tot een flinke groei. In 2008 werd een tv-bedrijf opgezet voor gefilmde (bedrijfs-)reportages. Deze zijn te zien op de Belgische televisie en op internet.

Eind 2013 werkten zeventien betrokken medewerkers en vier enthousiaste stagiaires samen met een vast team freelancers aan de gestage groei van ons bedrijf. Foto Team Burnett 

Welkom bij Burnett!

Bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van video, reportages, bedrijfsfilms, televisie, videomarketing en print.

Gezocht: creatief communicatietalent die een ster is in het schrijven van voice-over teksten. Klik hier voor meer info!


Burnett Media | Burnett Television
Neerloopweg 23, 4814 RS Breda
info@burnettmedia.com
+31 (0)76 523 66 80